Team BCE wint 3e prijs

Er deden maar liefst drie teams van onze bowls club mee aan het Open Pairs toernooi van Oud Beijerland. Jan Kaker en Ad Boogers haalden de 3e plaats door alle drie hun wedstrijden te winnen. Onder de tab “foto’s” en “Gespeelde toernooien 2019” vind je meer foto’s van dit toernooi.

Bowls buitenbanen weer te gebruiken

Op zaterdag 24 maart zijn de beide Bowls buitenbanen in Best schoongemaakt en ze zien er weer als nieuw uit. Op de banen kan tegen een vergoeding van € 2,50 per persoon / per uur gespeeld worden.

Wereldkampioenschap Indoor Bowls op TV

Evenals voorgaande jaren zendt de BBC2 van maandag 21 januari t/m zondag 27 januari telkens van 14:00 uur tot 18:00 uur dit Bowls toernooi uit. Het uitzendschema kan je vinden op https://www.bbc.com/sport/bowls/46701802

Het toernooi zelf is al op 10 januari begonnen en alle wedstrijden zijn te bekijken op Youtube https://www.youtube.com/user/WorldBowlsTour

Nederlands Kampioen Pairs 2018

Het is Frans Roberts en Frans Smulders afgelopen weekend gelukt om Nederlands Kampioen Pairs 2018 te worden. Dit keer werd in Enschede gestreden om de fel begeerde titel en na drie spannende wedstrijden op zaterdag en drie spannende wedstrijden op zondag is het gelukt. Met een verschil van één punt wonnen Frans en Frans van de winnaar van vorig jaar. Hierboven een foto van de huldiging bij Bowls Club Eindhoven.

Op 24 april heeft Studio040 een interview afgenomen in de zaal van Bowls Club Eindhoven die je kunt terugvinden door op deze link te klikken. Ook is de opname terug te vinden op YouTube.

Deelname aan WK Shortmat Bowls in Zweden

Op 16-17-18 maart hebben Frans Roberts en Frans Smulders (beide lid van BCE) deelgenomen aan het Wereld Kampioenschap Shortmat Bowls in Zweden. Frans Roberts speelde bij de Singels en Frans Smulders speelde samen met Robbie Roberts in de Pairs. Het was een geweldige ervaring om aan dit toernooi mee te doen want de sfeer en de accommodatie was goed en er waren veel sterke spelers uit in totaal 12 landen. Zowel in de Singels als in de Pairs wisten we van spelers uit Canada te winnen en gingen enkele wedstrijden nipt aan onze neus voorbij. Over twee jaar vindt het WK Shortmat Bowls plaats in Herentals België. Hierboven een foto van de openingsceremonie.

Mooi resultaat van Frans Roberts tijdens toernooi in Chelmsford

Op 10 en 11 februari 2018 heeft Frans Roberts meegedaan aan een shortmat toernooi in Chelmsford (Engeland). De 126 spelers en speelsters waren in 21 groepen van 6 ingedeeld. Frans presteerde goed en wist van menig sterke speler te winnen maar werd uiteindelijk in de ronde van de laatste 18 uitgeschakeld door Nigel Nichols. Meer informatie …..

Toernooi Bowls Club Eindhoven

Op zaterdag 11 mei houden we weer ons jaarlijks Triple Toernooi.

Leden gezocht

Bowls Club Eindhoven zoekt mensen die willen ontspannen op een sportieve manier.

Bowls is:

•  Een voor iedereen toegankelijke sport
•  Niet aan leeftijd gebonden
•  Zowel voor dames als voor heren
•  Spannend en ontspannend
•  Een mooie sport voor de broodnodige beweging
•  Een sport ter bevordering van sociale kontakten
•  Niet veeleisend wat conditie betreft
•  Een betaalbare sport
•  Eenvoudig te leren

Wilt u meer weten, kom dan eens langs op dinsdagmiddag of kijk op deze website.

Bellen mag ook naar tel. 06-46799927 of 040-2136926

U kunt ons vinden in sportaccommodatie “ Aan De Meet “

Op de hoek van de Orpheuslaan en de Amazonenlaan te Eindhoven.